”What big building is that?”

När vi kom hem från Outback ville Isabell spela pingis i källaren. Spelade ett tag under prat och skratt. Efter det kollade vi på It’s always sunny in Philadelphia. Skrattade ännu mer!

Vi gick ner och la oss, men Isabell kunde inte sova. Höll på så mycket att jag till slut inte kunde sova själv. Gick upp och la mig på soffan och kollade på Degrassi. Kunde inte sova så när klockan ringde var jag knappast piggare. Klädde på mig och gjorde frukost. Väckte Isabell och vi gjorde i ordning oss. Hon var inte särskilt pigg på att jag redan hade kameran framme. 😛

Vid 5:30 åkte vi iväg till Anna. Men hon var inte ute än. Isabell ringde och ringde. Till slut kom hon ut. Åkte till banken och tog ut mer pengar. Kom till stationen. Parkerade bredvid en annan bil, men backade strax ur din fickan igen. SHIT:n (She/He/It) som satt i bilen bredvid låg livlös/sov mot ratten och såg riktigt scary ut!

Mötte Fiona på stationen, Kate hade inte kommit än. Så vi väntade och väntade. Hon kom precis när tåget rullade in på stationen. Vi hade tydligen åkt förbi Fi på vägen till stationen. 😛

Kom till Philly och hann med en tidigare bus @ 6:30. Lyssnade på musik, slumrade halft och pratade på vägen upp till Manhattan.

Gick upp från Chinatown, förbi morgongymnasiterna, förbi alla kineser och latinos som visslade och upp till Soho. En gubbe kom upp från tunnelbanan och gav oss en massa tips om vad vi skulle göra senare på dagen, som att vi inte visste det själva 😛

Jag var kissnödig och kaffesugen, så vi hamnade på Starbucks. Big surprise there 😉 Haha. Riktigt äcklig toalett tyvärr! Men sköna soffor.

Vandrade upp mot the Museum of Sex. Såg en liten flowershop och kom på den brighta idén att vi skulle köpa blommor och ge till random people för att göra de gladare! Fi, Isabell och jag köpte blommor och gav de till poliser, barn, servitörer, försäljare och andra.

När vi kom till the Museum of Sex var det stängt. Skulle öppna senare, så vi gick vidare upp till Ace affär. Gick in och snackade en stund.

Gick vidare till Manhattan Mall, där Anna ville shoppa lite. Kate och Anna började leta kläder medan jag, Fi o Ibell blev tröttare och tröttare. Lekte med blommorna och satte oss till slut utanför affären. Där fick vi tyvärr inte sitta, enligt en security guard.

Gick tillbaka till sexmuseet. Saw a loooot of weird stuff!! Många annorlunda leksaker som jag inte skulle använda mig av. Men smaken är som baken!

Träffade Elmo strax därefter, han stog och softa med alla turister. Såg honom många fler gånger under dagen..  

Åt lunch på Times Square, Olive Garden. Fick en schysst servitris. Drack vin och hade kul! Åt snabbast av alla. Var nog hungrigast trots allt! 😉 Nästa stopp var the M&M store. Det var för varmt och crowded där inne så jag och Isabell gick ut.

Vi gick vidare till Svenska kyrkan, som tyvärr stängd. Därifrån fortsatte vi till the Trump Tower och vidare till FIKA. Ingen förutom jag vill ha något där, så jag surpla upp min latte riktigt snabbt. Kate o Fi stannade utanför. Kate var tydligen helt slut i fötterna och var tvungen att vila fötterna igen.

Vilade på klipporna i Central Park, med utsikt över Wollman Rink. Kate och Fi bestämde sig för att åka tillbaka tidigare, medan Anna, jag och Isabell stannade kvar på klipporna ett tag. Vi tog en taxi ner till Times Sq och jag gav ut flera blommor. Vi träffa på Elmo igen medan vi gick till Ace affär igen för att säga hejdå innan vi skulle åka. Tyvärr hade han slutat jobba så vi tog en taxi ner till Chinatown. Taxi chauffören fattade fel och skjutsade oss till fel adress, till Wall Street. Kom fram till sist och jag slocknade direkt!

In conclusion; I love NYC – and I LOVE the attention 😀

Sleepy Us @ bus Posing outside Starbucks Flowergirls Flowers @ Olive Garden arranging Running At the Museum of Sex Resting In Central Park 

Lämna en kommentar